bestellen

Je kunt ‘Apostel van de antichrist’ bestellen door een e-mail met je naam en adresgegevens te sturen naar:

apostelvandeantichrist@gmail.com

Het boek kost 19,95 euro per stuk, exclusief verzendkosten. Het boek (formaat 24×16,8 cm, 433 pagina’s) past niet door de brievenbus en wordt daarom als pakketje verstuurd.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen 7,25 euro voor standaard verzending (verzender neemt géén vlagverantwoordelijkheid voor poststukken die verloren gaan). Aangetekende verzending op aanvraag.

De verzendkosten naar België bedragen 9,00 euro voor standaard verzending (verzender neemt géén verantwoordelijkheid voor poststukken die verloren gaan) en 13,00 euro voor standaard verzending met Track & Trace (verzender neemt géén verantwoordelijkheid voor poststukken die verloren gaan). Aangetekende verzending op aanvraag.

Woon je niet in Nederland of België, vraag dan via het hierboven genoemde e-mailadres de verzendkosten aan.

Nadat je het boek hebt besteld, ontvang je een e-mail met de betaalgegevens. Na betaling wordt het boek zo spoedig mogelijk toegezonden. Alvast bedankt voor je bestelling en veel leesplezier gewenst!

En wil je laten weten wat je van het boek vond of heb je een onjuistheid opgemerkt? Laat het dan weten via een contactformulier op deze site onder de buttons ‘recensies’ of ‘errata’.